Dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck neemt na een hele week HypoVak afscheid van de kijker en geeft het laatste woord aan Dominee Gremdaat, die het plenaire programma  (start 10.00 uur) van HypoVak vervolgens op zijn geheel eigen wijze afsluit.

Na de plenaire afsluiting volgen er nog twee interessante masterclasses:

11.30: Buy to let: Wat kan en mag?
In deze masterclass gaat mr. Frank van der Hoek in op de huurwetgeving van woon- en bedrijfsruimte. ‘Buy to let’ staat sterk in de belangstelling. De verhuur van woon- en bedrijfsruimte kan een goed rendement opleveren en dat geeft vraag naar financieringsproducten. Maar verhuur is ook gebonden aan wettelijke regels van opzeggings- en huurprijsbescherming. De wetgeving is gedetailleerd en ingewikkeld. Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier

14.00 uur: Hoe een robot u als adviseur helpt het optimale advies te bepalen voor uw klant
Hoe kunt u uw adviesvaardigheden vergroten met het gebruik van slimme technologie? Robo-advies is niet alleen een perfecte toevoeging op een active servicing portaal, zodat klanten direct advies met handelingsperspectief kan worden geboden in plaats van hen altijd door te moeten sturen naar een adviseur. Maar is onderscheidend in alle vormen van hypotheekadvies en hypothecaire planning. Maak in deze masterclass kennis met de toekomst van adviseren! Inschrijven voor deze masterclass is gratis en doet u hier