Tot 4 november in Barneveld! Leuk je daar weer te zien! We drinken er een borrel op na afloop! Een fysiék evenement voorbereiden met Team HypoVak is zo veel leuker. Deze 18e editie van HypoVak staat na dik anderhalf jaar afstand houden weer in het teken van elkaar ontmoeten, van elkaar leren, met elkaar bijpraten en brainstormen. Zonder beeldscherm ertussen!

Niet alleen wij hebben er zin in, het aantal inschrijvingen maakt duidelijk dat de hypotheekbranche er ook zin in heeft. In de HypoVak Beursspecial leest u alles over deze 18e editie van HypoVak: over het programma, de masterclasses, de beursvloer en de partners. Stel uw eigen programma samen en omcirkel de datum in uw agenda. Client Officer op HypoVak is een speciaal middagprogramma voor uw binnendienstmedewerker. Meer hierover in deze HypoVak Beursspecial. Mail de link dus vooral ook even door naar uw collega’s.

Tot 4 november in Barneveld! Leuk je daar weer te zien!

Alex Klein
Redactie InFinance

PS Als lezer van InFinance kunnen adviseurs gebruik maken van een tijdelijke actie voor een gratis HypoVak-ticket! Wees er dus snel bij, want op = op.