Maarten van Rossem heeft zo zijn eigen kijk op de problemen die de woningmarkt vandaag de dag kent en de oplossingen die daarvoor nodig zijn. Met onze nationale brompot had HypoVak dé afsluiter waarvoor je gegarandeerd blijft zitten. Had, want Maarten van Rossem kan er fysiek niet bij zijn op 6 oktober. Maar niet getreurd, met een videoboodschap voor het intermediair is hij er toch een beetje bij.

Tijdens zijn nieuwe theatertour relativeert Maarten van Rossem de ‘hysterische berichtgeving’ rondom het nieuws. In zijn videoboodschap tijdens HypoVak relativeert hij op zijn bekende wijze de problemen op de woningmarkt én steekt hij ook zijn mening over de hypotheekadviseur niet onder stoelen of banken.

Is de toevoeging van een minister van Wonen aan het kabinet een meerwaarde voor de in het slot gevallen woningmarkt? Is het bouwen van appartementen nu wel zo slim als straks de babyboomers bij bosjes omvallen? Van Rossem vindt ook daar iets van, al valt hij zelf net buiten deze generatie. Zijn generatie behoort dan weer wel samen met die van de babyboomers tot de protestgeneratie.

Bekijk alvast een fragment uit de boodschap die Maarten van Rossem heeft voor de hypotheekadviseur. Mis ook de rest niet en kom op donderdag 6 oktober naar HypoVak in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.