Met de juiste bouwstenen bouw je een succesvol adviesgesprek. Welke bouwstenen je daarvoor kiest en hoe je die vervolgens het beste kunt stapelen, hoor je in deze HypoVak-masterclass van Robert van Lambalgen van Florius.

Stapelgek op je klanten zijn én de juiste bouwstenen gebruiken leiden tot succesvolle adviesgesprekken. Het resultaat daarvan zie je terug in tevreden klanten die jouw expertise waarderen en vertrouwen. Begin dus vandaag nog met stapelen en bouw aan sterke klantrelaties met inspirerende adviesgesprekken.

Leer de fijne kneepjes van het stapelen op 5 oktober tijdens de HypoVak-masterclass ‘Stapelgek op je klanten! Bouw een succesvol adviesgesprek.’ Stapel je mee?

Spreker

Robert van Lambalgen werkt sinds januari 2022 bij Florius, waar hij de functie van relatiemanager combineert met activiteiten om het beleid te verbeteren, feedback vanuit adviseurs te vertalen naar verbeteringen en zich ook bezighoudt met beheerprocessen.

Voordat hij bij Florius startte was hij onder andere salesmanager bij Tulp Hypotheken en heeft hij 8 jaar in diverse (leidinggevende) rollen bij PGGM gewerkt. Ook heeft hij acceptatieprocessen aangestuurd en uitgevoerd bij DBV Verzekeringen en Bouwfonds Hypotheken.

Deze masterclass wordt aangeboden door: Florius