In de interactieve masterclass ‘Met minder dan energielabel D doe je niet meer mee!’ nemen Frank Paalman van Dukers & Baelemans en Piet Hein Schram van Energy Efficient Mortgages NL Hub je mee in de laatste Europese wet- en regelgeving rondom verduurzaming.

Om te bouwen aan een zekere toekomst komt er vanuit Europa veel wet- en regelgeving rondom verduurzaming op ons af. Dit gaat ook gevolgen hebben voor de Nederlandse huizenmarkt én hypotheekmarkt.

In deze masterclass nemen Frank Paalman, docent bij Dukers & Baelemans, en Piet Hein Schram, woordvoerder van Energy Efficient Mortgages NL Hub), je mee in de laatste Europese wet- en regelgeving en maken ze de doorvertaling naar de hypotheekmarkt en dagelijkse adviespraktijk.

  •     Welke inzichten mag je niet missen?
  •     Welke oplossingen zijn er voor adviseurs en klanten?
  •     Welke kansen mag je niet laten liggen?

Na het volgen van deze HypoVak-masterclass ben je helemaal op de hoogte en kun je jouw klanten weer verder helpen.

De sprekers

Frank Paalman

Frank Paalman

Frank Paalman is opleidingsprofessional bij Dukers & Baelemans en tevens werkzaam als hypotheekadviseur. In zijn rol als docent/spreker staat praktijkgerichtheid hoog in het vaandel.

Naast vakinhoudelijke deskundigheid heeft Frank zich de afgelopen jaren meer toegelegd op het gedrag van klanten en op welke wijze je dit in je gesprek op een positieve manier kunt beïnvloeden.

 

Piet Hein Schram

Piet Hein Schram

Piet Hein Schram is initiatiefnemer en woordvoerder van de Energy Efficient Mortgages NL Hub, een samenwerkingsverband van een groot aantal partijen die actief zijn in de hypotheekketen. De EEM NL Hub heeft als doel de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad te versnellen en te financieren.

Met zijn achtergrond in het financieren van hypotheekportefeuilles en door wet- en regelgeving te doorgronden brengt hij veel partijen in de financiële sector bij elkaar en probeert hij bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen van het klimaatakkoord en de noodzakelijke verduurzaming van de bebouwde omgeving.

 

Deze masterclass wordt aangeboden door: Woonnu