In deze masterclass gaat de HypoVak-bezoeker op reis met Michiel Meijer van TAF. Een reis van zeven jaar vooruit in de tijd om te ontdekken hoe het werk van de hypotheekadviseur er dan uitziet. Laat je inspireren door de actuele thema’s die de toekomst bepalen.

Welke onderwerpen zijn in 2030 nog relevant en welke zijn verleden tijd? Laat je tijdens de masterclass ‘De hypotheekadviseur in 2030: de alleskunner?’ inspireren en leer hoe je nu alvast kunt profiteren van alles wat ons te wachten staat. Met dat inzicht kun jij als hypotheekadviseur evalueren en transformeren tot de alleskunner van de toekomst.

De spreker

Michiel Meijer is een veelzijdige professional met een indrukwekkende loopbaan in de financiële sector. Momenteel bekleedt hij de functie van commercieel directeur bij TAF, waar hij sinds november 2022 werkzaam is. Voorheen werkte hij als algemeen directeur bij Van Bruggen Adviesgroep en vervulde hij diverse leidinggevende functies bij ING, Florius, De Hypotheker en ABN Amro.

Naast zijn expertise in de financiële wereld, is Michiel Meijer ook een graag geziene spreker en dagvoorzitter op evenementen. Met zijn vlotte presentatiestijl en een flinke dosis humor weet hij serieuze onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek. Ook is hij bekend van De Hypotheken Podcast waar hij zijn diepgaande kennis van de hypothekenmarkt deelt.

Deze masterclass wordt aangeboden door: TAF