Een bekende uitspraak van opleider en kennisexpert Rob Timmermans is: “We zitten tegenwoordig vaker op repareren dan op adviseren.” In deze masterclass geeft hij de bezoekers van HypoVak uitleg over de meest gemaakte adviesfouten in de praktijk, de wijze waarop je in een nieuwe hypotheek fouten kunt corrigeren en hoe je de constructie weer op de juiste wijze kunt vormgeven.

Er worden in de adviespraktijk veel adviesfouten gemaakt. Maak je een adviesfout bij een hypotheek, dan kan dat voor de klant gevolgen hebben voor de aftrekbaarheid van de hypotheekrente. Uiteraard worden die fouten meestal gemaakt door de vorige adviseur.

Maar stel, jij geeft nu advies en je merkt op dat iemands huidige hypotheekconstructie niet klopt. Wat doe je dan? Ga je door met het verkeerde plan, of probeer je het te herstellen? Hoe je dat het beste doet leer je tijdens deze masterclass.

Rob Timmermans

Rob Timmermans is algemeen directeur van de Impact Groep. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de financiële branche en is een gewaardeerde spreker op congressen.

Zijn kracht is het begrijpelijk maken van complexe materie en praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving.

Deze masterclass wordt aangeboden door: Argenta