In deze masterclass gaat Michel van Mook van Credit Life dieper in op de uitdagingen van het adviseren over arbeidsongeschiktheid. Een verplicht onderwerp in elk hypotheekadvies, maar toch vaak een ondergeschoven kindje. Michel vertelt je over de ijsbrekers voor lastige gesprekken, het aanpakken van bezwaren en adviesvaardigheden en hoe je dit lastige adviesonderdeel op een eenvoudige manier opneemt in je (hypotheek)advies en in je onderhoudsgesprekken.

In deze masterclass verken je waarom klanten het risico van arbeidsongeschiktheid mogelijk minimaliseren en hoe je hun zorgen kunt wegnemen. Je leert echte casestudy’s en verhalen te gebruiken die resoneren bij klanten en die de betekenis van arbeidsongeschiktheidsdekking illustreren. Daarnaast ontdek je technieken om een arbeidsongeschiktheidsverzekering te presenteren als een essentieel onderdeel van een uitgebreid financieel plan. Tot slot leer je hoe je effectief kunt reageren op veelvoorkomende bezwaren en de perceptie van de klant kunt veranderen.

Michel van Mook

Michel van Mook

Michel van Mook is sinds 1985 werkzaam in de financiële dienstverlening en inmiddels alweer bijna 10 jaar expert inkomensrisico’s bij Credit Life.

Op een bevlogen en inspirerende wijze heeft hij al heel wat Masterclasses mogen verzorgen en financieel adviseurs met praktische tips geholpen om ogenschijnlijk lastige materie makkelijk en overtuigend te laten landen bij consumenten.

 

Deze masterclass wordt aangeboden door: Credit Life