Verschillende softwareleveranciers, losse systemen en dubbele invoer kosten onnodig veel tijd. Wil jij dat jouw IT niet langer uit losse componenten bestaat, maar juist in een centraal platform samenkomt? En jou faciliteert in plaats van dicteert? In deze masterclass hoor je alles over de nieuwe oplossing die op al deze vragen ja kan beantwoorden.

Sprekers Soelimen Lafkiri en Leon van Vliet van Blinqx laten je in deze HypoVak-masterclass kennismaken met het nieuwe softwareplatform eBlinqx. Voor deze nieuwste alles-in-één oplossing hebben Faster Forward, DIAS Software, Adviesbox, Finly, Finconnect, Hypotheekbond, en My-TP hun krachten gebundeld.

Sprekers

Soelimen Lafkiri

Soelimen Lafkiri is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in International Business Administration en vervolgens Innovatie Management. Hij startte zijn professionele carrière als consultant voor hightech- en softwarebedrijven bij het Rotterdamse KMM.

Vervolgens is hij via UNIT4 en DIAS doorgegroeid naar Commercieel Directeur bij Blinqx.

Leon van Vliet

Leon van Vliet was jarenlang financieel adviseur, maar is zich vanaf 2010 gaan richten op softwareontwikkeling.

Ondertussen is hij een bekend gezicht in de markt en is hij Propositie Manager Hypotheken bij Blinqx.

 

Deze masterclass wordt aangeboden door Blinqx