Het hypotheekevent HypoVak vindt dit jaar plaats op 5 oktober en heeft als thema ‘Bouwen aan een zekere toekomst’. Laat je inspireren door deze HypoVak Beursspecial. Lees alles over het plenaire programma, de masterclasses en nog veel meer.

De verkoelende bries die door hypothekenland waait geeft de markt wat lucht na de tropenjaren waarin de focus vooral lag op het rondkrijgen van nieuwe hypotheken. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk inmiddels van de ketel en is er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters is instabiel. Tijdens deze jubileumeditie van HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt, waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

Naast klantbeheer is ook digitalisering een richtingbepalend thema voor die zekere toekomst. De branche wordt meer en meer datagedreven, zodat de klant op het juiste moment geïnformeerd kan worden in de beheerfase en het adviestraject steeds korter wordt. Toch heerst er onder adviseurs nog wat koudwatervrees om de digitaliserende klant en de digitale mogelijkheden die er al zijn volledig te omarmen. Ondernemer en tech-specialist Ben van der Burg zal op het plenaire podium van HypoVak proberen een deel van die koudwatervrees weg te nemen.

Klik op de cover en laat je inspireren door deze HypoVak Beursspecial

Als scherp interviewer zorgt dagvoorzitter Diana Matroos ervoor dat je tijdens het plenaire programma het verhaal achter het verhaal te horen krijgt en goed geïnformeerd de zaal verlaat. Met de verkiezingen voor de deur zal ook die actualiteit ruim aan bod komen. Waar gaat het in de peilingen naar toe met de hypotheekrenteaftrek, woningverduurzaming, nieuwbouw, etc? Naast het plenaire programma en brede aanbod masterclasses is er nog voldoende tijd om bestaande partners te spreken en nieuwe partners te ontmoeten. Op de beursvloer zijn alle belangrijke spelers uit de hypotheekketen aanwezig en HypoVak wordt afgesloten met de traditionele netwerkborrel.

Alle ingrediënten van deze 20ste editie van HypoVak vind je in deze beursspecial. Wij zien je graag op donderdag 5 oktober in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, tot HypoVak!