In de derde aflevering van het HypoVak Journaal vinden gesprekken plaats met Christian Dijkhof (HypotheekCompany), Arjen de Bake (HDN) en Nathan Brouwer (Figlo). Ook is er aandacht voor de eerste editie van het ALS Financieel Diner op 31 oktober.

HypotheekCompany ziet in bedrijfshypotheken een groeimodel voor hypotheekadviseurs. Directeur Christian Dijkhof vertelt meer over de ins en outs. ‘Actief klantbeheer’ is een belangrijk onderdeel in de nieuwste release van Figlo. Enterprise Account Executive Nathan Brouwer geeft een toelichting.

De hypotheekmarkt in trends en cijfers is een wekelijks terugkerend item in het HypoVak Journaal. Deze week zoomen we met Arjen de Bake van HDN in op een aantal specifieke trends en ontwikkelingen. En tenslotte blikken we vooruit naar de eerste editie van het ALS Financieel Diner op 31 oktober: een diner georganiseerd voor en door de financiële branche.  Mede-organisator Antoinette Kalkman vertelt wat er tijdens dit bruisende event kan worden verwacht.

Het volgende HypoVak Journaal wordt uitgezonden op vrijdag 22 september. Houd de website dus in de gaten.

Bouwen aan een zekere toekomst

Op donderdag 5 oktober vieren we de 20ste editie van HypoVak. Tot dat moment is er elke vrijdag een HypoVak Journaal waarin experts en partners de kijker voorzien van het laatste nieuws over HypoVak en de hypotheeksector.

Het thema van deze 20ste editie van HypoVak is ‘Bouwen aan een zekere toekomst’. Op het gemiddelde advieskantoor is de druk van de ketel en komt er meer ruimte om de zaken op te pakken die zijn blijven liggen in de lange periode dat het business as unusual was. Klantbeheer en verbreding van het hypotheekadvies zijn belangrijke bouwstenen voor een zekere toekomst. Een businessmodel dat volledig is gericht op nieuwe hypotheken en oversluiters wordt instabiel. Tijdens HypoVak krijg je verschillende bouwstenen aangereikt waarmee je kunt bouwen aan een stabiele en zekere toekomst.

Eerdere uitzendingen van het HypoVak Journaal gemist? Je kunt ze hier terugkijken.