Het zesde en laatste HypoVak Journaal voordat morgen in Barneveld de deuren opengaan voor HypoVak 2023! Dominique van der Heide Wijma ontvangt in de studio Angela Knaken (Pentrax), Arjen de Bake (HDN), Hans Buursink (Nationale-Nederlanden), Igor Driessen (Obvion) en Martijn Couwenberg (Tulp Groep).

Het aantal ondernemers dat een hypotheekaanvraag doet zit al jaren in de lift, met een dip in coronatijd. Wat moet je weten over deze doelgroep en welke hulp je daarbij kunt krijgen vertelt Angela Knaken van Pentrax. De woningverduurzaming in cijfers bespreken we met Arjen den Bake van HDN. Donderdag weten we welke adviseur zich een jaar lang de meest inspirerende hypotheekadviseur van Nederland mag noemen. We praten over deze verkiezing met Hans Buursink van Nationale-Nederlanden.

Met Igor Driessen gaan we onder andere in op de nieuwe verhuurhypotheek van Obvion en de nominatie voor de Gouden Spreekbuis. Duurzaamheid en verduurzamen reikt veel verder dan de hypotheekmarkt. Martijn Couwenberg vertelt welke stappen binnen Tulp Groep worden gezet en wat we daarvan terug kunnen zien (en proeven) op HypoVak. Zien we je morgen in Barneveld?