In 2022 zijn bemiddelaars echte adviseurs geworden, maakt duurzaamheid integraal onderdeel uit van een goed advies en vragen nieuwe vormen van wonen om meer diversiteit in maatwerk. Dat zijn de drie lessen die we kunnen trekken uit de trip richting de toekomst, waarvoor een kleine 1.250 bezoekers hadden ingecheckt bij Hypovak in Expo Houten.

Beïnvloed uw toekomst door nu de juiste conclusies te trekken. Dat was het centrale thema tijdens de 15e editie van HypoVak. Aan het einde van de beursdag maakten dagvoorzitter Jan Driessen en InFinance hoofdredacteur Alex Klein de balans op. Welke ontwikkelingen kwamen het vaakst langs in de masterclasses, tijdens de debatten op het hoofdpodium en de interviews met de key-note sprekers?

In 2022:
Zijn bemiddelaars echte adviseurs geworden die ook op het aspect prijs concurrerend kunnen zijn.
Maakt duurzaamheid integraal onderdeel uit van een goed advies. Woningfinanciering zou over vier jaar weleens gekoppeld kunnen zijn aan de woning in plaats van een persoon.
Vragen nieuwe vormen van wonen om meer diversiteit in maatwerk. Het begin is er, maar er is op dat vlak nog wel het een en ander te doen. Het vak zal een stuk inhoudelijker en uitdagender worden en betekenisvol voor de klant die bij de adviseur aan tafel zit.