Edith van Dijk is bewindvoerder bij Kredietbank Nederland. Ze weet als geen ander hoe een overlijden van een partner de (financiële) wereld op zijn kop zet. Die gevolgen zijn voor huurders en kopers even groot en toch is er onder huurders minder aandacht voor. Dat beeld kun jij na deze HypoVak-masterclass helpen veranderen.

Van alle jongvolwassen huurders wil 70% verhuizen en driekwart daarvan wil gaan kopen. Maar kopen is financieel gezien vaak nu nog niet mogelijk. Ze blijven dus in veel gevallen (particulier) huren tegen een vaak hoge maandlast. Maar de wens voor een koophuis blijft en dus zijn het jouw toekomstige hypotheekklanten. Zou het niet mooi zijn die nu al aan je te binden?

Jouw volgende klant is dus nú nog een huurder. En helaas overlijden huurders net zo vaak als kopers. Ook de financiële gevolgen hiervan zijn even groot. Als de huurwoning met twee inkomens betaalbaar is en één van de partners overlijdt, wat gebeurt er dan? Samen met Edith van Dijk bespreekt Scildon die gevolgen én de oplossingen die je deze consumenten kunt bieden. Als bewindvoerder staat Edith van Dijk met – zoals ze het zelf omschrijft – ‘haar poten in de klei’ en weet ze als geen ander hoe een overlijden van een partner de (financiële) wereld op zijn kop zet. Ze heeft een boeiend verhaal te vertellen.

Ontdek op 6 oktober samen met Scildon in de eerste HypoVak-masterclassronde (11:15 uur) hoe je deze doelgroep kunt helpen en daarmee nu al je toekomstige hypotheekklant aan je kunt binden!